A Full Hosting 2015 májusában indult egyéni vállalkozás, ami már 2009 óta foglalkozik webtárhelyek kiszolgálásával.
Mivel a mai világban szinte már elengedhetetlen a webes megjelenés, elektronikus levelezés, így a Full Hosting a legmodernebb technológiájú, biztonságos és naprakész szoftverekkel ellátott szerverekkel biztosítja ügyfeleinek a 99.9 %-os rendelkezésre állást.
A Full Hosting szerverei a németországi Hetzner Online adatközpontban találhatók, Európa egyik legnagyobb, redundáns hálózatával rendelkező szerverközpontjában.
Minden szerverünk 1 GBit/s kapcsolattal, Enterprise SSD/HDD háttértárral, DDR4 memóriával, Intel 8 magos processzorral rendelkezik, így biztosítva a gyors, stabil, szünetmentes kiszolgálást a nap 24 órájában az év 365 napján.
A Full Hosting arra törekszik, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek, amit az elkövetkezendő években, évtizedekben is biztosít!


A megrendelt tárhely szolgáltatás díjának beérkezése után, a tárhely 1 órán belül elkészül és használatba vehető.
A tárhely aktiválásáról az "Új tárhely információk" című emailben értesítjük, amiben megtalálható minden információ a tárhely használatához.
Domain megrendelése esetén a regisztrációt szintén a díjbekérő számla kifizetése után indítjuk el, .hu domain munkanapokon 8 órán belül, nemzetközi .com, .eu, .net stb. domain pedig (munkanapokon, hétvégén, ünnepnapokon is) 1 órán belül bejegyzésre kerül.

A megrendelt szolgáltatások díját a megrendeléstől számított 8 napon belül, az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11745066-26011811 számlaszámú számlára lehet kiegyenlíteni banki utalás vagy pénztári befizetés formájában, illetve Paypal fizetés is választható. A Paypal fizetés előnye hogy azonnal, gyorsan kifizethető a szolgáltatás díja, így pl. domain regisztráció megrendelésének esetén akár már néhány percen belül használható lesz a domain. Paypal fizetéshez mindössze egy gyors regisztrációra van szükség, és máris fizethet saját bankkártyájával.
Amennyiben a díjbekérő számla kiegyenlítése 8 napon belül nem történik meg, a szolgáltatás lemondottnak tekintendő és törlésre kerül.

Ügyfelek

520

Kiszolgált weboldalak

1154

Kiszolgált adat

1200

Szerverek

4